Reprezentantele sexului frumos trebuie sa isi gaseasca intotdeauna timp pentru propria persoana, indiferent cat de ocupate ar fi, astfel incat sa se simta excelent. Dincolo de faptul ca ele isi pot face acasa diferite tipuri de tratamente, ideal este sa apeleze la specialisti in domeniu, care sa se ocupe de manichiura semipermanenta.

Este vorba despre o solutie datorita careia reprezentantele sexului frumos vor avea intotdeauna unghii frumoase si ingrijite, iar in randurile de mai jos pot descoperi principalele avantaje de care se bucura astfel.

Rezistenta

Spre deosebire de oja clasica, cea semipermanenta este cunoscuta pentru rezistenta sa. De exemplu, manichiura semipermanenta persista chiar si timp de 3-4 saptamani, mai ales daca este ingrijita cu atentie in aceasta perioada. Mai exact, doamnele si domnisoarele nu mai trebuie sa petreaca in mod constant cate 2-3 ore pe zi pentru a-si face manichiura: este suficient sa se lase pe mana specialistilor de la FreeStyleBeauty.ro.

O gama larga de culori

Un alt beneficiu important de care trebuie sa stie reprezentantele sexului frumos despre oja semipermanenta este acela ca ea este disponibila intr-o gama extrem de variata de culori, incepand de la cele mai ,,cuminti” nuante si pana la culori indraznete, care sunt excelente pentru femeile care vor sa iasa din tipar si sa se faca remarcate, indiferent under ar merge.

Manichiura semipermanenta | FreeStyleBeauty.ro

manichiura semipermanenta

Usor de aplicat

Pe lista elementelor de care e bine ca doamnele si domnisoarele sa mai stie se numara si faptul ca oja semipermanenta este simplu de aplicat. Este adevarat ca necesita o tehnica anume, insa in doar o ora, toate reprezentantele sexului frumos isi vor putea admira mainile si se vor bucura de rezultatele impresionante!

Manichiura semipermanenta protejeaza unghiile

Nu in ultimul rand, femeile trebuie sa ia in considerare ca oja semipermanenta se aplica intotdeauna pe unghia naturala, ajutand-o sa respire. Daca gelul dauneaza unghiilor in timp, oja semi este mult mai buna din acest punct de vedere, fiind in topul preferintelor celor mai multe dintre doamne si domnisoare! Moderna, interesanta si rezistana, manichiura cu oja semi este unul dintre serviciile pentru care femeile trebuie sa mearga in mod constant la salon!