Din foarte multe motive oamenii isi pierd dintii asa ca apeleaza des la implanturi dentare. Aceste proceduri se considera a fi cele mai potrivite atunci cand vine vorba de inlocuirea dintilor. Implantul dentar poate fi integrat foarte simplu si dupa o extractie dentara.

Medicii de la un cabinet stomatologic din Bucuresti, cum este de exemplu Implantologie Sector4, ofera cele mai bune rezultate de implanturi dentare. Pacientii sunt foarte multumiti de serviciile primite in cadrul acestei clinici. Pentru mai multe detalii in ceea ce priveste pretul unei astfel de proceduri, clientii interesati pot accesa site-ul ImplantologieSector4.ro.

Etapele unor implanturi dentare

La inceput se va face o anestezie locala, pentru ca pacientul sa nu simta nici un fel de disconfort. Procedura consta in integrarea unui surub metalic in maxilar. Aceasta dureaza aproximativ 40-50 de minute si nu este deloc dureroasa, pacientul fiind sub anestezie.

Medicul stomatolog va avea grija sa ii mentioneze pacientului exact cum sa isi curete zona operata. De asemenea, ii va prescrie o lista de analgezice, pentru a preveni eventualele dureri. Dupa ce s-a vindecat zona, se va atasa coroana dentara. Vindecarea va dura in functie de calitatea osului si difera de la un pacient la altul.

Ce criterii trebuie sa indeplineasca candidatul ideal pentru implanturi dentare?

In urma examenului complet realizat de medicul stomatolog se va decide daca persoana care are nevoie de implant este sau nu candidatul ideal. Acest examen presupune si raze X. Conditiile pe care o persoana trebuie sa le indeplineasca sunt legate de starea generala de sanatate, starea orala si densitatea osoasa a maxilarului.

Implanturi dentare | Cabinet stomatologic din Bucuresti | ImplantologieSector4.ro

implanturi dentare

Operatia de implant este facuta doar daca pacientul este complet sanatos. Fiind sanatos, organismul va face fata cu brio procedurii, vindecandu-se foarte repede. Cei care sufera de diabet sau de boli de inima nu sunt candidatii potriviti pentru implanturi dentare.

Este foarte important, de asemenea, ca gingiile sa fie intr-o stare buna. Altfel, aceasta interventie chirurgicala nu va avea succes. In timpul examenului cavitatii bucale, medicul va analiza mai intai gingiile, pentru a se asigura ca nu vor intampina probleme pe parcurs.