Marea majoritate a femeilor doresc sa arate bine si ingrijite in orice moment, insa timpul este un dusman in ceea ce priveste ritualul de machiere si aranjare. Astfel ca o solutie foarte practica si la care apeleaza o parte dintre aceste femei este reprezentata de extensiile de gene 3D din Bucuresti, acestea ofeind senzatia de machiaj ochilor, fara nici un efort.

Tinand cont ca se lucreaza la nivelul ochilor, un loc sensibil si prin care pot patrunde microbi sau bacterii ce pot afecta intregul organism, este important ca aceasta procedura sa fie realizata intr-un salon autorizat, in care igiena este cuvantul de ordine, cum este si in cazul salonului FreeStyleBeauty.ro. Acesta pune la dispozitia femeilor, si nu numai, intreaga gama de servicii destinate ingrijirii si infrumusetarii.

Regulile pentru ingrijirea extensiilor de gene 3D

Procesul de aplicare a genelor poate dura de la una pana la 3 ore, in functie de volumul si densitatea genelor naturale si de volumul si densitatea extensiilor de gene pentru care se opteaza.

De asemenea, in functie de calitatea genelor naturale si de modul de ingrijire al extensiilor, intretinerea periodica a acestora poate fi necesara la 2, 3 sau 4 sapatamani. Prin urmare, pentru o ingijire ideala a extensiilor de gene este important sa se urmeze urmatoarele sfaturi:

  • Evitarea utilizarii de produse grase in zona ochilor pe toata perioada purtarii genelor, inclusiv a produselor de machiaj utilizate pentru realizarea unui machiaj profesional din Bucuresti;

  • Nu se aplica mascara pe gene, mai ales ca rolul extensiilor este acela de a crea acelasi efect ca un rimel bun;

Machiaj profesional din Bucuresti | Gene 3D din Bucuresti | FreeStyleBeauty.ro

machiaj profesional din Bucuresti

  • Orice actiune mecanica poate duce la ruperea genelor, chiar si a celor naturale, de aceea trebuie evitata frecarea ochilor;

  • Demacherea ochilor trebuie realizata numai cu produse pe baza de apa, cele pe baza de ulei deteriorand adezivul pentru gene false si determinand caderefene a acestora;

  • Reziduurile de machiaj, praful, impuritatile de peste zi si sebumul eliminat in mod natural de piele trebuie curatate cu apa si sapun special pentru ochi sau fata in fiecare seara, in caz contrar genele false vor incepe sa cada.