Vacantele si calatoriile inseamna momente de relaxare, precum si purtarea celor mai frumoase tinute din garderoba. Chiar si pentru o vacanta de doar cateva zile, organizarea poate fi de-a dreptul obositoare, de la planificarea traseelor, pana la cumparaturi si bagaje.

Pentru a economisi timp cand vine vorba de pregatire, se poate efectua epilarea definitiva in Bucuresti, la Joya Salon, mai ales cand este vorba despre o vacanta in sezonul estival.

Epilarea totala la salon este rapida si rezultatele sunt vizibile pe termen lung

Spre deosebire de epilarea la domiciliu, cea la salon ofera cateva avantaje in plus. Inainte de toate, aceasta contribuie la economisirea de timp, deoarece personalul cu experienta din cadrul salonului aplica tehnici prin care sa elimine rapid parul nedorit din orice zona a corpului. Acasa, epilarea in zone mai putin accesibile poate fi dificila sau chiar imposibila.

Epilarea definitiva in Bucuresti | Indreptare cu keratina | JoyaSalon.ro

epilarea definitiva in Bucuresti

De altfel, rezultatele sunt vizibile pe termen lung pentru ca se folosesc produse de calitate. Acasa, majoritatea persoanelor folosesc produse obisnuite din comert pentru indepartarea parului nedorit, fiind nevoite sa reia procesul la cateva zile distanta.

De exemplu, epilarea cu ceara in cadrul salonului JoyaSalon.ro, epilarea cu ceara asigura o piele neteda si intarzie cresterea firelor de par.

Tehnicile aplicate la salon asigura eficienta rezultatelor

Motivul pentru care multe persoane aleg epilarea la salon in detrimentul epilarii acasa este eficienta rezultatelor. La salon se folosesc echipamente si produse de calitate, astfel incat rezultatul final sa fie pe masura asteptarilor.

Parul nedorit este inestetic si dificil de indepartat in zone precum spatele, iar la salon orice persoana poate beneficia de epilare totala. Epilarea la domiciliu dureaza mai mult timp, necesita mai multe materiale si de altfel, se pot omite anumite zone din cauza ca sunt greu accesibile.

Pe langa eficienta rezultatelor, epilarea la salon este o alternativa mai avantajoasa pentru buget. Nu oricine isi doreste sa investeasca intr-un kit de epilare cu ceara si sa se aprovizioneze periodic cu materiale consumabile costisitoare, ci mai degraba se alege varianta de epilare la salon.

Prin urmare, epilarea totala la salon este o solutie potrivita pentru oricine isi doreste sa scape de parul nedorit de pe picioare, brate, spate etc. intr-un timp scurt. Joya Salon este unul dintre saloanele cu oferte avantajoase pentru epilat, precum si pentru alte servicii ca indreptare cu keratina, vopsitul si tratamente faciale.