Majoritatea oamenilor nu-si permit sa cumpere o masina noua, direct de la reprezentanti, motiv pentru care piata second hand a masinilor este in plina expansiune. Cu toate ca la primele testari totul poate functiona perfect, dupa o vreme sunt multe componente care se defecteaza si afecteaza intreaga functionare a masinii. In urma bogatei experiente, echipa de la Nord Garage, service auto in Baneasa, pune la dispozitia clientilor o lista cu cele mai frecvente probleme ale masinilor si modelele la care se intalnesc cel mai frecvent.

  1. Cutia de viteze – la nivel european, incepand cu martie 2015, s-au raportat aproape 5000 de defectiuni in ceea ce priveste cutia de viteze la Opel Astra, Volkswagen Golf si BMW seria 3.

  2. Pe masura ce autovehiculele sunt dotate cu tot mai multa tehnologie, partea electrica reprezinta cea de-a doua problema majora, mai ales la masinile BMW seria 3, Opel Corsa si Audi A3.

  3. Fiind atat de folosit, ambreiajul este urmatoarea problema a modelelor Opel Astra, Ford Focus si Volkswagen Golf.

  4. Una dintre cele mai scumpe reparatii este aceea la nivelul turbocompresorului. Probleme frecvente in acest sens apar la Ford Focus, Volkswagen Golf si BMW seria 3.

  5. Functionarea franelor este, de departe, cea mai importanta caracteristica a masinii. Cu toate acestea, modele precum Volkswagen Passat, Land Rover Discovery si BMW seria 3 se confrunta cel mai frecvent cu probleme de franare.

  6. Alternatorul traditional ar putea fi eliminat odata cu aparitia hibrizilor si a masinilor electrice. Pana va fi indepartat dintre componentele unei masini, cele mai multe probleme ale alternatorului au fost intalnite la Opel Astra, Land Rover Discovery si Ford Focus.

  7. Scurgerile de fum si a lichidului de racire sunt simptome ale unei defectiuni serioase in ceea ce priveste garnitura de chiuloasa. Probleme in acest sens au Opel corsa, Citroen C3 si Peugeot 207.

Preturi corecte, promptitudine, seriozitate – Service auto in Baneasa, service auto multimarca Nord Garage

service auto multimarca

Pentru repararea oricarei defectiun aparute, indiferent de modelul masinii, va puteti adresa echipei profesioniste de la Nord Garage. Acesta este un service auto multimarca, loc in care multe probleme in gasesc solutii si loc din care multi soferi pleaca fericiti. Accesati Nordgarage.ro pentru a vedea toate serviciile de care puteti avea parte la Nord Garage!