Parintii isi doresc doar cea mai buna ingrijire dentara pentru copiii lor. Potrivit American Association of Pediatric Dentistry, copiii ar trebui sa viziteze medicul dentist dupa ce erupe primul dinte sau dupa implinirea varstei de un an.

Fiecare parinte are emotii atunci cand trebuie sa-si duca micutul la medic, insa dentistul este altceva. In primul rand, alegeti un mediu prietenos pentru copii, iar Dental Crown Health, cabinet stomatologic pentru copii, ofera celor mici tot confortul de care au nevoie.

Practicile dentare pediatrice sunt personalizate si adaptate micilor pacienti, astfel incat acestia sa aiba ocazia sa se relaxeze si sa indrageasca vizitele la dentist. Copiii au nevoie de un mediu sigur, distractiv si confortabil, unde pot invata despre igiena orala si pot primi asistenta dentara necesara, inclusiv prevenirea, intretinerea si, daca este necesar, tratamentul precoce. Gasiti un loc in care copilul sa aiba o experienta pozitiva, confortabila si relaxanta in timpul primei vizite la stomatolog.

Copiii mici raspund cel mai bine atunci cand sunt tratati cu compasiune, rabdare si umor. Majoritatea copiilor se simt, de asemenea, confortabil si mai putin nervosi si anxiosi atunci cand parintii lor au acces in zona de tratament. Acest lucru le ofera si parintilor posibilitatea de a intelege mai bine starea de sanatate dentara a copilului.

Dupa vizita si examenul dentar initial, medicul stomatolog va face recomandari cu privire la regularitatea intalnirilor urmatoare. Majoritatea recomanda vizite bianuale, la fiecare sase luni, pentru a continua ingrijirea orala preventiva a copilului. Daca se administreaza vreun tratament, este posibil sa fie nevoie de vizite mai dese pentru a asigura recuperarea adecvata.

In timpul examinarilor de rutina, copilul va beneficia de un periaj profesional al dintilor, dar si o examinare atenta pentru a verifica orice deteriorare a dintilor, boli gingivale si alte probleme. Aceste vizite fac, de asemenea, posibila dezvoltarea unei relatii bune cu copilul din care va rezulta incurajarea adoptarii unei rutine sanatoase de ingrijire dentara.

Clinica stomatologica pentru copii | medic stomatolog copii stomatologiecopiisector3.ro

clinica stomatologica pentru copii

Accesand stomatologiecopiisector3.ro veti descoperi o clinica stomatologica pentru copii asa cum toate ar trebui sa fie. Personalul este pregatit pentru abordarea empatica a micilor pacienti, pentru aplicarea tratamentelor corespunzatoare varstei, dar si pentru cele mai bune sfaturi de oferit parintilor! Dental Crown Health chiar este locul ideal pentru monitorizat sanatatea dentara a copiilor!