Un raft pentru carti este una dintre cele mai importante piese de mobilier, desi nu i se acorda atentia cuvenita. Biblioteca unei case este un loc privilegiat si apreciat, insa rafturile de carti folosite si in scop de design, nu primesc aceeasi lauda. Poate din cauza ca intr-un raft nu se pot pune la fel de multe carti ca intr-o biblioteca sau poate pentru ca oamenii nu se pot obisnui cu un stil minimalist. Cel mai probabil, fiecare are o explicatie in acest sens, insa echipa Printre Carti doreste sa ofere cateva idei creative de a va face propriile rafturi de carti, care, cu siguranta vor fi apreciate.

Cu siguranta ati admirat tot felul de fotografii cu polite atasate pe perete. Acestea pot fi de mare efect decorativ, mai ales atunci cand creaza un contrast placut. Aveti pereti colorati, alegeti polite albe sau in alte culori neutre. Daca aveti pereti albi, aveti si toata libertatea de a pune culoare in politele pentru carti. Pe langa carti, acestea pot fi un loc bun pentru a afisa diverse obiecte decorative de sezon.

Aveti in casa vreun colt nefolosit si ati dori sa-i acordati un plus de valoare? Cartile vor reusi sa aduca zonei culoarea si veselia pe care o doriti. De asemenea, tot cartile va pot ajuta sa transformati acel loc intr-un punct focal de mare efect. Cumparati sau construiti un raft de carti interesant, care sa se potriveasca perfect acelui colt si asezati in el carti sau diverse alte obiecte de decor.

Daca doriti un raft de carti cu aspect minimalist, atunci cartile insele va pot servi acestui scop. Alegeti o carte cu coperti groasei pe care sa o prindeti in perete. Deasupra ei asezati alte cateva carti si raftul este gata.

Cine nu a admirat macar o data acele rafturi in forma de copaci pe ale caror crengi stau asezate multe carti. Vestea buna este ca un astfel de raft nu este deloc greu de realizat. Cu cateva bucati de scandura, lipici puternic sau cuie, puteti construi cel mai frumos copac care sa gazduiasca multe dintre cartile pentru care doriti sa gasiti un loc.

Carti de citit | printrecarti.ro

Carti de citit

Acum ca aveti atatea idei de rafturi, nu mai ramane decat sa cumparati carti de citit. Gasiti carti ieftine accesand www.printrecarti.ro. Acesta este site-ul Printre Carti, un anticariat online din Bucuresti, cunoscut, iubit si vizitat de tot mai multi cumparatori!