Care sunt cele mai frumoase plaje din Spania?

Cunoscuta pentru plajele sale intinse, cu nisip fin, Spania a devenit una dintre atractiile de top ale iubitorilor de calatorii, care isi doresc sa se bucure de clipe relaxante in timpul verii. Pentru a sti exact unde sa se indrepte, oamenii trebuie sa afle care sunt cele mai frumoase plaje din tara aflata in Peninsula Iberica, iar astfel, planificarea concediului devine mult mai usoara!

Playa la Barrosa

Aflata in Cadiz, plaja este una deosebita datorita faptului ca are un nisip fin, auriu si o atmosfera interesanta. Este vorba despre o plaja care se intinde pe aproximativ 6 kilometri si care se imparte in 2 zone importante: cea pietonala, acolo unde pot avea loc plimbarile de dimineata sau seara si zona salbatica, in care exista atat paduri de pin, cat si dune de nisip. Cei care cauta sa se distreze, sa se bucure de cocktailuri delicioase pot alege zona mai circulata, acolo unde exista foarte multe baruri, toate interesant amenajate, iar persoanele care vor sa se bucure de liniste se pot retrage pe plaja salbatica, in care peisajul este unul mirific.

Playa de Bolonia

Aflata in partea de sud a Spaniei, la circa 20 de kilometri distanta de frumos oras Tarifa, Plaja de Bolonia isi merita cu prisosinta locul in topul celor mai frumoase plaje din aceasta tara. Este vorba despre un loc preferat indeosebi de familii, pentru ca aici, singura muzica ce domneste peste nisipul fin este cea a valurilor care se sparg lenese la mal. Cu o lungime de mai bine de 4 kilometri, plaja este foarte aproape de ruinele a ceea ce odinioara a fost un oras roman, reprezentand o destinatie perfecta pentru persoanele care vor sa imbine relaxarea cu istoria.

Playa de las Catedrales

Mergand spre nordul Spaniei, turistii pot descoperi in zona Galiciei plaja de las Catedrales, care este impresionanta pentru spectacolul natural pe care il contureaza stancile aflate aici atunci cand valurile se sparg. Mai mult, nisipul fin si apele turcoaz sunt principalele 2 motive pentru care turistii nu trebuie sub nicio forma sa rateze acest loc!