Exista atat de multe instrumente diferite de ingrijire a sanatatii orale pe piata, incat situatia poate fi coplesitoare atunci cand incercati sa alegeti cea mai buna optiune. Unele sunt electrice, multe nu sunt, si adesea este dificil sa stiti care dintre ele sunt intr-adevar mai eficiente in mentinerea sub control a sanatatii orale.

Periutele de dinti alectrica curata cu adevarat mai bine decat cele traditionale? Ce pot face ele si cele traditionale nu pot? Pentru a facilita un raspuns, echipa Plaza Dent, cabinet stomatologic in sector 6, a stabilit cateva avantaje si dezavantaje a celor doua versiuni de mentinerea a sanatatii orale.

Un avantaj imens al periutei de dinti electrice este faptul ca este, in general, mai atragatoare si pare mai distractiv de utilizat. Acesta este un aspect extraordinar pentru cei care trebuie sa descopere placerea de a se spala pe dinti. Copiii pot redescoperi entuziasmul de a-si peria dintii, fapt care nu poate decat sa aduca numai beneficii.

Folosind periutele de dinti electrice puteti economisi mai mult timp, adica aveti dinti curati intr-un timp mult mai scurt pentru ca acestea furnizeaza intre 6000 si 30000 de rotatii intr-un minut. Acest lucru inseamna ca poate dura mai putin timp pentru a curata corect, insa nu inseamna ca rularea rapida a periutei peste dinti va fi la fel de eficienta ca o periuta de dinti manuala. Asigurarea ca fiecare dinte este curatat in intregime este inca la fel de importanta ca si in cazul utilizarii periutei manuale. Pentru cei care nu au dexteritatea necesara de a folosi o periuta manuala, una electrica este o optiune excelenta, deoarece este usor de manipulat.

Chiar si cele mai ieftine periute de dinti electrice costa mai mult decat o periuta manuala, iar cele de calitate superioara sunt semnificativ mai scumpe. Initial platiti unitatea, baza de incarcare si cateva rezerve de capete. Acestea din urma trebuie inlocuite la fel de frecvent ca si o periuta de dinti manuala, pretul variind in functie de tipul modelului de periuta de dinti.

Urgente stomatologice | PlazaDent.ro

urgente stomatologice

Igiena gurii, indiferent de instrumentul folosit pentru a o intretine, este unul dintre pilonii care stau la baza sanatatii dentare. Pentru a evita orice situatii de usoare urgente stomatologice, folositi periuta potrivita si nu uitati de vizitele regulate la stomatolog. Puteti programa accesand Plazadent.ro!