Ingrijirea parului inainte si dupa vopsit

Colorarea parului este una dintre cele mai bune metode de a actualiza aspectul sau de a oferi un look cu impact maxim. Pentru a va asigura ca obtineti cele mai bune rezultate in ceea ce priveste culoarea, ca are priza buna si ca dureaza mult timp pe par, este necesara o ingrijire suplimentara inainte si dupa vopsire!

Cheia unei culori excelente a parului este sa va asigurati ca acesta este intr-o stare buna. Parul sanatos va prelua si va pastra culoarea vibranta cat mai mult timp, asa ca intotdeauna ingrijiti-va parul cu responsabilitate, utilizati produse de calitate si sampoane potrivite si aplicati un tratament de hidratare cel putin o data pe luna. Un par hidratat corespunzator va primi vopseaua mult mai bine si va arata excelent mult timp dupa aceea.

Alegeti culoarea potrivita pentru par! Indiferent daca va colorati parul acasa sau la salon, alegerea culorii va face toata diferenta in ceea ce priveste rezultatul asteptat. Atunci cand trebuie sa alegeti culoarea, bazati-va pe culoarea naturala a parului si evitati sa inchideti sau sa deschideti parul cu mai mult de doua nuante. Acest aspect va asigura ca veti obtine o culoare care sa se potriveasca si cu tonul pielii.

Daca doriti ceva complet diferit de culoarea naturala a parului, o culoare mai complicata sau doriti sa folositi mai multe tonuri, cereti ajutorul unui profesionist pentru a evita eventualele dezastre. Acelasi lucru este valabil si pentru vopsit ombre sau balayage, chiar daca se spune ca cele doua tehnici sunt unele dintre cele mai simple si usor de executat!

Vopsit ombre | salon de infrumusetare din sector 1 | joyasalon.ro

vopsit ombre

Dupa aplicarea culorii, asteptati cel putin 48 de ore pana la spalare, astfel incat culoarea sa aiba timp sa se stabilizeze in firele de par. Folositi sampon si balsam special pentru par vopsit, deoarece acestea vor ajuta la mentinerea culorii. De asemenea, daca obisnuiti sa va aranjati parul folosind ondulator sau placa de par, nu uitati sa folositi produse care protejeaza termic.

Daca decideti sa mergeti la salon pentru schimbarea culorii parului, Joya Salon este o alegere perfecta datorita experientei specialistilor si a rezultatelor acestora. La acest salon de infrumusetare din sector 1 va puteti face programare direct pe site-ul joyasalon.ro sau apeland la numerele de telefon afisate pe site!