O activitate de business care a cunoscut o dezvoltare fulminanta in ultimul an a fost cea de ride sharing. Desi este un serviciu foarte popular in tarile mari, romanii au descoperit beneficiile ride sharing-ului abia in ultimii ani, ceea ce a dus la o crestere importanta a numarului celor care au inceput sa practice aceasta activitate.

Pentru a o practica insa in conditii de legalitate este necesar sa se respecte anumiti pasi, de la obtinerea unui atestat pentru transport pasageri si deschiderea unei firme sau angajarea in cadrul uneia, pana la utilizarea instrumentelor si echipamentelor potrivite. Fiind vorba despre o activitate comerciala, soferii de ride sharing trebuie sa utilizeze case de marcat portabile, care sa inregistreze toate incasarile acestora.

Care sunt caracteristicile si avantajele caselor de marcat portabile?

O casa de marcat portabila are acelasi rol ca orice alta casa de marcat, acela de a contribui la gestionarea incasarilor, numai ca aceasta ofera o mobilitate ridicata deoarece nu mai este conectata prin cabluri la o retea de alimentare sau chiar la un terminal POS. De aceea, o astfel de casa de marcat poate fi folosita in foarte multe tipuri de activitati comerciale, de la comertul ambulant, la servicii de ride sharing si curierat, catering.

Un astfel de echipament, care poate fi gasit in diferite variante si modele in magazinul online CasedeMarcat.eu, ofera numeroase avantaje celor care il utilizeaza. In primul rand, este un instrument simplu de utilizat si practic pentru inregistrarea si plata facturilor, tiparirea chitantelor, gestionarea comenzilor clientilor si transmiterea acestora catre productie – activitati specifice sectorului Horeca. Acest lucru demonstreaza multitudinea de aplicatii si utilizari pe care la are o casa de marcat portabila.

Case de marcat portabile | case de marcat in Galati | CasedeMarcat.eu

Case de marcat portabile

Cei care cauta astfel de case de marcat in Galati pot apela la ajutorul distribuitorului autorizat Case de marcat, care este prezent atat in zona respectiva, cat si in capitala. Cu toate acestea, orice antreprenor din tara, indiferent de tipul activitatii de retail desfasurata, poate apela la serviciile si produsele acestui magazin online.

Prin urmare, casa de marcat portabila este esentiala pentru activitatea de ride sharing, dar poate fi utilizata in numeroase alte tipuri de retail.