Dusul de tip walk-in a inceput sa fie o varianta populara pentru tot mai multe persoane care isi doresc sa isi renoveze baia, datorita faptului ca are un aspect modern, dar si pentru ca se dovedeste a fi util pentru locuintele cu bai inguste.

Acesta este amenajat direct pe pardoseala, pe placile de gresie din baie, favorizand si efectuarea unor dusuri mult mai rapide. De asemenea, nu apar probleme nici in ceea ce priveste intretinerea sa. Paravanul de sticla se spala cu usurinta prin folosirea unor solutii de curatare a sticlei.

4 beneficii ale utilizarii dusului de tip walk-in

 

1. Alternativa pentru baile inguste

Folosirea dusului de tip walk-in poate sa contribuie semnificativ la economisirea spatiului din baie, oferind mai multa flexibilitate si imbunatatind considerabil aspectul sau general. Este totodata si o varianta accesibila, insa, pentru asigurarea unei scurgeri eficiente, este necesar sa se foloseasca materiale de inalta calitate. Specialistul care se ocupa de lucrare trebuie sa aiba in vedere o instalatie corect realizata.

2. Accesibilitate crescuta

Fara sa existe nicio usa sau alte obstacole, dusurile walk-in se dovedesc a fi variante potrivite pentru persoanele care se confrunta cu probleme de mobilitate. De asemenea, sunt potrivite si pentru familiile numeroase, pentru ca sunt usor de intretinut, fara sa se utilizeze solutii de curatare scumpe sau greu de gasit.

3. Sporeste valoarea casei

Un dus walk-in apartine unui design minimalist, care poate sa fie pe placul mai multor persoane si care poate sa ridice valoarea locuintei. Astfel, daca proprietarul are de gand sa isi vinda candva apartamentul sau casa, dusul realizat in aceasta maniera nu il va impiedica, ci, din contra, cu ajutorul sau o sa atraga mai multi doritori.

4. Intretinere redusa

Spre deosebire de cabinele de dus sau cazile clasice, dusul walk-in necesita o intretinere redusa, doar prin folosirea unor produse de curatenie care pot fi gasite la preturi accesibile.

Astfel, cei care sunt in cautarea unei idei inovative de amenajare a baii pot lua in considerare dusul walk-in, care ofera o serie generoasa de beneficii si care corespunde preferintelor multor persoane.