Honore de Balzac este unul dintre cei cunoscuti si apreciati scriitori francezi. Operele sale sunt considerate adevarate capodopere literare si sunt si astazi citite cu sufletul la gura de oameni din intreaga lume.

Cu multa maiestrie, acesta reuseste sa contureze personaje cu o poveste de viata car se poate de actuala. Dramele, iubirile, dezamagirile si bucurile sunt traite de cititori pe parcursul oricarei lecturi. Pentru pasionatii genului, o mare parte dintre operele lui Balzac pot fi achizitioate de pe Printre Carti, un anticariat online.

Care dintre opere pot fi achizitionate de pe anticariatul de carti online?

Balzac este considerat de majoritatea criticilor literari ca fiind unul dintre cei mai mari romancieri ai tuturor timpurilor. Contributia sa adusa literaturii universale este incontestabila motiv pentru care cititorii ar trebui sa bifeze macar o parte din operele sale.

La Printre Carti, clientii regasesc in stoc peste 90 de romane, de la cele mai cunoscute pana la cele care nu au cunoscut prea mult lumina zilei. Fara doar si poate, in top se afla Femeie la 30 de ani, o poveste ce o are in centrul atentiei pe marchiza Julie d’Aiglemont.

Viata acesteia cunoaste o serie de intorsaturi pe masura ce incearca sa isi traiasca viata intr-o societate tulburata de razboaiele napoleoniene. Dragostea pentru anumiti barbati ii guverneaza intreaga existenta si ajunge, in final, sa ii franga si destinul. Pe PrintreCarti.ro, cartea poate fi achizitionata cu un discount de 40%, pretul final fiind unul derizoriu.

Honore de Balzac | Carti la reducere | Anticariat online | PrintreCarti.ro

anticariat online

Asa cum ii spune si numele, romanul Caterina de Medici o are in centrul pe fosta regina a Frantei, sotia regelui Henric al II-lea. Aceasta a fost una din figurile marcante ale istoriei francize, implicarea sa in razboaiele religioase fiind binecunoscuta. Balzac o picteaza exact asa cum a fost ea in realitate, puternica, darza si ambitioasa oferind cititorilor sansa de a patrunde alaturi de ea in curtea Frantei.

In categoria carti la reducere, cititorii pot da si peste Beatrix. Eugenie Grandet, doua celebre roamne adunate sub coperta unei singure carti. Beatrix aduce in fata cititorilor povestea tanarului Calyste du Guenic care se indragosteste de o femeie pe cat de frumoasa, pe atat de nemiloasa in incercarea ei de a-si pastra tineretea.

In Eugenie Grandet, sciitorul reuseste sa contureze stereotipuri umane urmarind evolutia lor de-a lungul povesti. Tanara Eugenie se indragoste iremediabil si ajunge sa puna la indoiala autoritatea tatalui, un avar lacom.