Din ce in ce mai multi soferi sunt pusi in dificultate in trafic. Sunt cazuri in care un defect ignorat pe o buna perioada de timp ajunge sa faca probleme si sa determine chiar masina sa nu mai porneasca din loc. Sunt si situatii in care defectiunea apare brusc. In Romania, legislatia in privinta tractarii de masini in Bucuresti este clara, concisa si nu poate fi incalcata sau trecuta cu vederea din mai multe considerente. Firma de tractari auto non-stop, www.alotractari.ro, pune la dispozitia clientilor toate datele necesare pentru ca acestia sa stea linistiti pentru ca nu incalca legea, ajung la destinatie in siguranta si isi vad masina reparata in scurt timp.

tractarea masinilor

De ce este o solutie mai sigura tractarea masinii cu ajutorul unei firme specializate

Exista mai multe variante de raspuns la aceasta intrebare. In primul rand, pentru ca soferul va sta mult mai linistit stiind ca nu un prieten cu putine cunostinte in domeniu si cu o sfoara nu prea rezistenta ii tracteaza masina. In al doilea rand, soferul va sti ca poate apela la orice ora din zi si din noapte la firma de tractari iar de la incheierea apelului telefonic si pana la sosirea echipei de interventie nu poate dura decat cateva zeci de minute.

Totodata, este important de stiut ca legislatia este foarte stricta in ceea ce priveste tractarea masinilor. Totodata, masinile fara numar de inmatriculate trebuie tractate numai pe platforma, conducatorul masinii tractate trebuie sa aiba permis de conducere si sa isi indeplineasca obligatiile normale. Daca masina are probleme cu avariile sau semnalizatorul, dar si cu franele este necesar transportul pe platforma.

Pentru ca in caz contrar soferii risca amenzi usturatoare si cateva puncte de penalizare scazute, acestia trebuie sa ia in calcul ca si unica varianta tractarea masinii folosind un serviciu specializat in acest sens, asigurat de o echipa de profesionisti in domeniu.