Uneori vacanta mare se poate dovedi atat de mare, incat devine plictisitoare. Pentru ca nu toti copiii au oportunitatea de a pleca saptamanal la mare, la munte, la bunici sau in tabara, acestia au nevoie de o modalitate interesanta de a-si umple timpul liber, care sa nu implice jocurile pe telefon sau jocurile in spatele blocului cu prietenii.

Lectura poate fi un mod eficient de petrecere a timpului liber in vacanta de catre copii, iar parintii le pot face o bucurie, achizitionand carti vechi ieftine din lista cu lecturile obligatorii si cateva carti in plus, adecvate varstei lor.

Cum alegi cartile pe care le citesc copiii in vacanta mare?

Nu este dificila alegerea cartilor pentru copii pe care acestia le vor citi in vacanta mare. Este suficient un simplu click sau tap dat pe site-ul PrintreCarti.ro, unde parintii vor gasi intreaga lista cu lecturi obligatorii pentru vacanta, si cateva carti extra.

Practic, pentru a lua cea mai buna decizie in ceea ce priveste achizitionarea unor carti de citit in vacanta de vara, parintii trebuie sa tina cont in primul rand de recomandarile profesorilor sau a invatatorilor si sa achizitioneze cartile obligatorii.

Ulterior, adultii pot sa caute si cateva titluri suplimentare care considera ca le vor face placere copiilor. Spre exemplu, daca cei mici sunt pasionati de stiinta, parintii vor avea la dispozitie o intreaga lista de carti pe aceasta tema. Daca, in schimb, cei mici prefera istoria sau artele, vor avea la dispozitie o lista intreaga de enciclopedii in acest sens.

Carti de citit | Carti vechi ieftine  | PrintreCarti.ro

carti vechi ieftine

O vara cu Isidor – lectura perfecta pentru vacanta de vara

O carte scrisa de Veronica D. Niculescu, “O vara cu Isidor” este o poveste frumoasa, emotionanta despre prietenie, putin trista, dar care ii va tine pe copii cu sufletul la gura.

Aceasta carte prezinta prietenia dintre o fata de 13 ani si un condor batran, o poveste scrisa cu multa iubire, sensibilitate, o poveste despre custi mici si vise mari, despre maturizare si inocenta, despre o aventura lina si profunda care ii poarta pe copii cu gandul din Bucuresti si pana in Sinaia, dar si pe crestele incarcate de zapada ale Muntilor Anzi.