In ultimii ani, trendul achizitionarii produselor sh a inceput sa prinda tot mai mult si in Romania. Veniturile destul de mici ale romanilor comparativ cu restul statelor membre UE ii determina pe acestia sa opteze pentru aparatura la mana a doua.

Avantajul, in astfel de cazuri, il reprezinta raportul calitate – pret. Spre exemplu, laptopurile sau calculatoarele au un pret foarte ridicat motiv pentru care nu toti romanii isi permit o asemenea investitie.

It-Sh.ro este locul unde doritorii pot intra in posesia unor calculatoare second hand, laptopuri refurbished la preturi accesibile oricarui buzunar. Absolut toate produsele prezentate pe site sunt testate si verificate de catre o echipa de profesionisti pentru a fi in perfecta stare de functionare. Nu se vand produse stricate sau produse aflate intr-o stare avansata de degradare.

In plus, firma ofera spre vanzare doar branduri cu renume pe piata asa cum sunt Lenovo, IBM, HP, Dell, Acer, Fujitsu Siemens. Cei interesati pot gasi inclusiv calculatoare de ultima generatie cu procesoare Intel Core i3, Intel Core i5, Intel Core i7. Cu un simplu click, se pot afla mai multe informatii despre tipul de memorie, capacitatea de stocare, dar si despre placa video.

La mare cautare, anul trecut au fost si imprimantele second hand, acestea fiind mai mult decat utile atat prescolarilor, cat si celor aflati in clasele primare. De regula, activitatea celor mici se invarte in jurul fiselor, acetea fiind mult mai usor de printat, din confortul propriei locuinte.

Multifunctionale sh | Laptopuri refurbished | It-Sh.ro

multifunctionale sh

Desi poate parea greu de crezut, exista si firme care opteaza pentru multifunctionale sh. Pretul de achizitie al unei astfel de imprimante este unul foarte mare asa ca varianta second hand a prins foarte bine in randul antreprenorilor.

Clientii beneficiaza de transport gratuit, prin Urgent Cargus, pentru comenzile mai mari de 300 de lei. Absolut toate produsele pot fi returnate fara probleme, in decurs de 14 zile, in cazul in care nu corespund nevoilor clientilor. Mai mult decat atat, echipa de la ItSh ofera o garantie de 24 de luni care se poate extinde, astfel defectiunile tehnice sunt reparate, in mod gratuit.