Cand vine vorba de modernizare echipamentului din propriul cabinet medical, procesul tipic se deruleaza in felul urmator: se pare ca aparatul EKG va ceda in curand, insa inca nu doriti sa faceti o investitie. Intr-o buna zi nu mai functioneaza si nu mai puteti avea parte de luxul de a decide. Reprezentantul de vanzari cu care colaborati cel mai des si pentru alte echipamente, va aduce un dispozitiv nou si va ofera un anumit pret. Nu aveti timp de negociat, deci acceptati oferta.

Dar ce spuneti daca ar exista un mod de a obtine un pret mai bun? Desi nu este nimic in neregula in a avea un reprezentant de incredere, este posibil ca acesta sa nu aiba intotdeauna cele mai bune oferte. Este important sa faceti investitii eficiente in dispozitive de importanta majora cum sunt aparatele EKG, insa ar fi bine sa tineti cont de cateva lucruri importante! Raspundeti urmatoarelor intrebari si veti sti cel alegeri sa faceti!

Ce tip de imprimare aveti nevoie? Unele dispozitive tiparesc hartii de mici dimensiuni, altele folosesc hartie mare, ceea ce este de preferat. Cea de-a doua imprimanta face ca rezultatele sa para mai profesionale, mai vizibile, mai usor de interpretat, chiar daca tiparirea dureaza mai mult.

Este nevoie ca dispozitivul EKG sa fie conectat la un computer? Puteti gasi dispozitive EKG bazate pe PC si care se conecteaza electronic la toate datele inregistrate, pastrand in memorie caracteristicile de diagnosticare a pacientilor pentru mai mult timp.

Care este fluxul de lucru? Noile sisteme EKG au fost concepute pentru a imbunatati fluxul de lucru in centrele cu rulaj mare de pacienti. Cu functii touch screen, procesarea nu a fost niciodata mai usoara si rapida.

Electrocardiografe performante la cele mai bune preturi – ecomedical.ro

electrocardiografe

Pentru dispozitive EKG de vanzare, magazinul online www.ecomedical.ro va sta la dispozitie cu o multime de oferte atractive. Cu o vasta experienta in vanzare de electrocardiografe si alte dispozitive medicale, este recomandat sa cereti parerea consultantilor EcoMedical pentru a lua cea mai buna decizie!