Cartile din biblioteca personala reprezinta un bun de valoare, cu toate ca multi dintre detinatori nu le considera astfel, dar un anunt precum “cumpar carti vechile-ar putea da de gandit si i-ar putea convinge sa faca un pas si sa ia legatura cu reprezentantii unui astfel de anticariat si sa vada ce presupune o astfel de tranzactie.

Anunturile prin care anticariatele sau chiar persoanele fizice isi exprima dorinta de a cumpara carti sunt numeroase, insa este important ca persoanele care decid sa le vanda sa identifice cea mai buna oferta. Vanzarea cartilor in regim de anticariat este inteleapta, cu conditia ca reprezentantii anticariatului sa isi trateze clientii cu seriozitate maxima si tranzactia sa fie sigura.

Cumpar carti vechi” – cum te pot convinge achizitorii care stau in spatele unui asemenea anunt sa iei o decizie inteleapta?

Fiindca sunt din ce in ce mai multe anunturi de genul “cumpar carti de orice fel”, oamenii trebuie sa faca o evaluare si sa ia o decizie corecta. Cei care doresc sa isi vanda cartile din biblioteca se intreaba daca antiariatul respectiv le ofera solutia potrivita, daca le ofera un pret corect pentru carti, ce competente au evaluatorii de carti, daca tranzactia se desfasoara in cele mai bune conditii si daca poate fi negociat pretul.

Persoanele fizice si juridice care detin un numar impresionant de carti mai vechi sau mai noi si doresc sa le vanda pot lua legatura cu reprezentantii Anticariat-carti.com care se deplaseaza la ora si la data stabilita, la domiciliul clientului sau la sediul firmei, atat in timpul cat si in afara orelor de program, chiar si la final de saptamana.

Cumpar carti vechi | cumpar carti de orice fel | Anticariat-carti.com

cumpar carti vechi

Pretul cartilor se va stabili de comun acord cu vanzatorul. Desi au o vechime de peste un deceniu pe piata, reprezentantii anticariatului au experienta necesara si cunostintele adecvate pentru a oferi un pret corect. Cu toate acestea, vanzatorul este cel care ia decizia finala, aceea de a vinde sau de a refuza sa vanda din cauza unui pret pe care il considera mic.

Pretul de achizitie creste cu valoarea cartii – cartile vechi si rare sunt platite mult mai bine comparativ cu cartile noi, cartile cu autograf sunt mai bine platite decat cele simple, fara autograf, iar lista criteriilor de evaluare a cartilor poate continua.