Foarte multi utilizatori ai unui sistem desktop PC renunta la ideea achizitionarii unui monitor nou atunci cand cel vechi se strica sau nu mai este suficient de performant. Acestia opteaza pentru monitoare second hand foarte bine intretinute, monitoare care vin in completarea sistemului in vederea unei mai bune experienta in timpul jocurilor, in timpul urmaririi filmelor sau in timpul editarii unor fotografii sau videoclipuri.

Magazinul online calculator-ieftin.ro isi deschide portile online pentru persoanele interesate sa investeasca in asemenea dispozitive ieftine si foarte eficiente pe o perioada indelungata. Pe langa monitoarele second hand, oferta include si calculatoare second hand la cel mai bun raport calitate – pret.

Caracteristicile unui monitor SH bun

Din pacate, cumparatorii nu au intotdeauna timp de pierdut pe site-uri specializate si pe forumuri, citind parerile utilizatorilor despre un anumit produs, asa cum nu au timp nici sa vizioneze review-urile de pe Youtube, insa acestea sunt aspecte importante, pe care ar trebui sa le faca pentru a se asigura ca nu cumpara un produs pe care nu l-ar folosi mai mult de cateva luni. Specificatiile monitorului in sine sunt foarte importante si ar trebui sa se afle pe pagina web a fiecarui produs in parte.

Asadar, este importanta diagonala ecranului – aceasta este, poate, cea mai importanta caracteristica. Cu cat este mai mare diagonala, cu atat este mai bine; singurul motiv pentru care clientii ar fi indreptatiti sa aleaga o diagonala mai mica este daca au un birou foarte mic si stau foarte aproape de ecran. Diagonalele uzuale pentru monitoarele de calculator desktop se incadreaza intre 22 si 24 de inchi, dar din ce in ce mai mult oamenii isi indreapta atentia catre monitoarele de 27 de inchi, deoarece rezolutiile au crescut suficient de mult, incat imaginile sa nu mai apara pixelate daca ecranul este privit de aproape.

Monitoare second hand | calculatoare second hand | calculator-ieftin.ro

monitoare second hand

Rezolutia maxima este o alta caracteristica importanta. Aceasta este exprimata in pixeli pe orizontala sau pe verticala, cea mai mica rezolutie populara in momentul de fata fiind cea HD, cu valoarea de 1366 x 768 de pixeli. De asemenea, inainte de a investi intr-un monitor second hand, este important ca oamenii sa tina cont si de contrast, capacitatea dispozitivului de a afisa distinct nuante foarte luminoase sau intunecate, astfel incat sa nu se piarda detaliile, dar si luminozitatea, unghiurile de vizibilitate si tipul panoului LCD. Tinand cont de toate aceste caracteristici, cu siguranta clientii vor face o alegere foarte buna in ceea ce priveste monitorul second hand pe care il vor cumpara.