Iarna este un anotimp capricios, caracterizat de temperaturi scazute, vant si umiditate, iar doamnele si domnisoarele trebuie sa se protejeze foarte bine pentru a fi sanatoase, dar si pentru a putea sa-si contureze o imagine minunata chiar si in conditii vitrege. De exemplu, ele au libertatea de a-si achizitiona caciuli de blana de calitate, pe care sa le poarte ori de cate ori simt ca este nevoie. Pentru a putea alege cele mai interesante modele, reprezentantele sexului frumos trebuie sa stie, insa care sunt elementele la care sa fie atente!

Marime

Accesoriile realizate din blana sunt disponibile in mai multe marimi, astfel incat fiecare femeie sa le poate alege pe cele potrivite pentru ele insele. Exista si marimi universale, care se pliaza perfect pe structura capului si care sunt practice si eficiente: doamnele si domnisoarele care aleg aceasta varianta nu-si vor face niciodata griji ca ar putea cumpara caciuli care sa nu li se potriveasca.

Caciuli de blana in functie de design

Un alt aspect la care trebuie sa fie atente reprezentantele sexului frumos cand vor sa-si achizitioneze caciuli de blana este referitor la design-ul acestora. Din fericire, in prezent exista o gama variata de modele, incepand de la cele mai simple si pana la caciuli rusesti, care sunt prevazute cu urechi interesante! In acelasi timp, accesoriile pot fi realizate dintr-un singur de tip de blana sau dintr-o combinatie de mai multe blanuri.

Lungime firelor de par

Pe lista elementelor esentiale care contribuie la alegerea celor mai frumoase caciuli se numara si lungimea firelor de par cu care acestea sunt prevazute. De exemplu, accesoriile care sunt lucrate din blanuri cu firele scurte si dese ofera doamnelor si domnisoarelor un plus de confort termic, fiind calduroase si extrem de frumoase, iar caciulile cu firele mai lungi au atat rolul de a le proteja pe cele care le poarta, dar si de a contribui la realizarea unei imagini feminine minunate.

Caciuli de blana | CarolinaDesign.ro

caciuli de blana

Culoare

Nu in ultimul rand, femeile isi pot cumpara caciulile in functie de culoarea acestora, potrivit http://www.carolinadesign.ro/. Daca accesoriile simple din punct de vedere cromatic sunt mult mai usor de asortat si de purtat, cele colorate necesita o atentie sporita atunci cand sunt introduse in outfiturile de zi cu zi!

Caciulile sunt la indemana tuturor doamnelor si domnisoarelor care cauta sa se bucure de confort termic, dar si de o imagine minunata. Alese cu grija, accesoriile pot deveni chiar elementele centrale din tinutele femeilor!