Poate la prima alegere pare simplu, sau stii deja ce iti place, insa ar fi bine sa tii cont de mai multe aspecte atunci cand iti alegi tortul de nunta. Ideal ar fi sa luati impreuna decizia si sa degustati mai multe sortimente.

  1. Trebuie sa se potriveasca cu tema nuntii. Daca nunta va avea loc intr-un local elegant, pretentios, trebuie sa alegi un tort mai putin colorat, cat mai sofisticat cu putinta.

  2. Tortul trebuie sa se potriveasca cu meniul ales. Daca tematica si bucatele sunt traditionale, vei alege un tort „de casa” pentru a se potrivi intocmai.

  3. Tine cont de cum sunteti voi si ce va place. Ai vrea ca tortul sa spuna o poveste despre cum v-ati cunoscut, pasiuni comune etc? Alege atunci un maestru cofetar care sa iti poata transpune dorintele in realitate.

  4. Stabileste totul clar de la inceput, inclusiv bugetul. In functie de cat de mult conteaza pentru tine, este bine sa stabilesti si un buget in care doresti sa te incadrezi. Acesta va varia in functie de compozitie si greutate.

  5. Anotimpul in care va avea loc nunta. Conteaza foarte mult in stabilirea compozitiei: vara alegi o compozitie mai usoara, cu iaurt si fructe, iar iarna ciocolata din belsug!

  6. Invitatii. Trebuie sa te gandesti si la invitatii tai: oare le va placea? Cel mai bine este sa gasesti o combinatie care o adora cat mai multa lume pentru a merge la sigur, iar daca consideri ca tortul e al tau – le oferi diversitate in candy bar!

  7. Calitatea ingredientelor cu care lucreaza cofetaria. Este foarte important si gustul si aspectul, prospetimea si calitatatea ingredientelor. Alege eTorturi pentru a te asigura ca tortul si prajiturile tale vor fi realizate din ingrediente premium.

Tine cont de aceste sfaturi pentru succesul evenimentului tau si alege sa lucrezi doar cu profesionistii: cofetaria online eTorturi, ofera torturi la comanda pentru orice tip de eveniment: nunta, botez, aniversare, zile speciale in familie sau la serviciu.

Tortul de nunta de cea mai buna calitate il gasiti la cofetaria online eTorturi | torturi la comanda etorturi.ro

tortul de nunta

Foarte important este ca ei detin laborator propriu unde in urma unei programari pe site-ul lor www.etorturi.ro poti merge sa degusti si sa alegi compozitia care iti place si impreuna cu designerul poti alege ceea ce este potrivit pentru voi. Ingredientele sunt de cea mai buna calitate, sunt naturale, fara adaos de conservanti sau inlocuitori periculosi pentru sanatate. Asadar, poti sta linistit si la evenimentele la care participa multi copii, vor savura cu placere bunatati din ciocolata, fructe, unt proaspat si alte ingrediente 100% naturale.

Cofetaria online eTorturi, ofera torturi la comanda pentru orice tip de eveniment: nunta, botez, aniversare, zile speciale in familie sau la serviciu.

Elibereaza certificat de conformitate si iti livreaza in ziua evenimentului in muncipiul Bucuresti sau in imprejurimi, gratuit, direct in locatia evenimentului tortul si prajiturile dorite. Pentru un eveniment de succes, nu ezita sa iei legatura cu profesionistii din domeniu!