Din ce in ce mai multi cititori prefera sa isi comande carti ieftine online pentru a-si completa biblioteca personala de acasa din oferta unui anticariat deoarece acestea sunt la fel de bine intretinute ca si cartile din librarii si unele chiar surprind prin scenariul bine realizat si finalul neasteptat. Exista o multime de astfel de opere in oferta anticariatului https://www.printrecarti.ro, cititorii trebuie doar sa stie ce sa aleaga.

Exemple de carti online ieftine cu un final impredictibil pentru cititori

Una din exemplele de carti ieftine cu final neasteptat este Fight Club scrisa de Chuck Palahniuk, o carte care nu este despre bataie asa cum ar putea crede cititorii din titlu, ci o carte despre viata si moarte, despre descoperirea sinelui si autodistrugere, teme abordate si prezentate prin introspectia personajelor principale. Aceasta carte reprezinta o adevarata evadare din real, este o lectura intr-adevar mai dificila, plina de detalii, dar si incitanta.

O alta carte care se gaseste in oferta anticariatului este Shutter Island scrisa de Dennis Lehane, o carte cu o ecranizare impresionanta. In acest roman este vorba despre un spital psihiatric asezat pe o insula izolata, despre frica, delir, obsesie, paranoia, cu un final neasteptat, cu o atmosfera rece, derutanta si complexa cu elemente psihologice care reusesc sa dea peste cap orice cititor. Dupa ce cartea este rasfoita, se recomanda si urmarirea ecranizarii care este cu siguranta extrem de apreciata de publicul larg, drept dovada stand premiile obtinute si numarul impresionant de spectatori.

Carti ieftine online | PrintreCarti.ro

carti ieftine online

Fata disparuta, un roman scris de Gillian Flynn este poate si cea mai complexa carte a autoarei, o incursiune ce strabate colturile cele mai ascunse ale mintii umane. Subiectul este inca de actualitate, acela al unei casnicii perfecte marcata de o disparitie misterioasa si de un jurnal care da tot scenariul peste cap, iar in carte duslismul primeaza si arata cititorilor ca nu pot avea incredere in nimeni.

Nu in ultimul rand, o alta carte cu final neasteptat este scrisa de Agatha Christie si poarta denumirea de Zece negri Mititei, cu un subiect foarte complicat, ce fascineaza de la bun inceput cititorii, o carte in care oamenii mor si faptasul nu este prins. In acest roman cu un subiect simplu si cu o explicatie logica, cititorii vor regasi bucuria lecturii unei povesti intrigante cu final neasteptat.