HBO este un teren de reproducere a celor mai de succes directori din industria filmului și, în principiu, creeaza programe originale de calitate, pentru toate posturile de televiziune prin cablu. Aceasta retea de streaming a făcut acest lucru nu doar concentrându-se pe productiile bune, ci și aducând, formând și îndrumând mari talente. Iata cateva seriale, ce merita sa fie vazute, produse de HBO:

The Wire

În fruntea fiecărei liste HBO se află una dintre variantele: The Sopranos, Game of Thrones sau The Wire. Serialul din urma a surprins complexitatea scenei narcotice din Baltimore și a Războiului împotriva drogurilor într-un mod în care toate capetele vorbitoare nu au putut niciodată. Acesta nu este doar cel mai bun serial HBO, ci unul dintre cele mai bune programe difuzate vreodată oriunde.

The Sopranos

Niciodată in istorie, nu a existat o astfel de productie care sa stârneasca atâtea controverse. Dar, mult dincolo de finalul său șocant de ambivalent, serialul mafiot a dat tonul unei televiziuni moderne și elevate.

Veep

Selina Meyer a prezis ceva ce nu ar fi putut fi prevazut niciodată: ce se întâmplă atunci când cineva absolut nebun ajunge în cea mai înaltă funcție din țară. Dar, mai mult decât atât, Julia Louis-Dreyfus a creat un personaj care a distins-o cu mult de anii petrecuți interpretand rolul din Seinfeld, dovedindu-se una dintre cele mai emblematice interprete de comedie actuale.

Game of Thrones

Fără prea multe spoilere, Game of Thrones dispune de cea mai bună intrigă din istoria serialelor de televiziune, atragand publicul într-un univers amplu și epic, populat de personaje memorabile, cu diferite credinte, comportamente si idei.

Curb Your Enthusiasm

Fostul co-creator al serialului Seinfeld, Larry David, a reușit să creeze una dintre cele mai hilare și imprevizibile comedii, punând accentul pe propria persoana.

Sex And The City

Revoluționar si destul de controversat pentru perioada sa, serialul prezinta aventurile lui Carrie, Samantha, Miranda și Charlotte, patru prietene trecute de 40 de ani, care locuiesc in New York City si inca au probleme cu barbatii.

Alte recomandari: Euphoria; Watchmen; Six Feet Under; Succession si Getting On.