Toti comerciantii sunt astazi obligati, conform legii sa utilizeze case de marcat pentru a-si inregistra activitatile din punct de vedere economic, dar si financiar.

In acest sens, oamenii de afaceri trebuie sa stie care sunt avantajele de care se pot bucura atunci cand cumpara o casa de marcat cu jurnal electronic, astfel incat sa se poata orienta mai usor atunci cand sunt la cumparaturi.

Este vorba despre dispozitive moderne, de ultima generatie, care sunt prevazute cu o gama larga de functii si care ajuta la facilitarea activitatii, indiferent de domeniu!

Casele de marcat, intuitive si usor de folosit

Pentru inceput, important de mentionat este faptul ca toate casele de marcat, care au jurnal electronic au fost concepute astfel incat sa fie foarte usor de inteles si de folosit.

Angajatii nu au nevoie de o pregatire complexa, inainte de a incepe sa utilizeze astfel de case de marcat, fiind suficienta o prezentare de cateva zeci de minute a princialelor functii.

Mai mult, dispozitivele sunt intuitive cand vine vorba despre activitatile pentru care pot fi folosite, indiferent daca este vorba despre crearea notelor de plata sau despre verificarea stocului existent in depozite.

Casa de marcat cu jurnal electronic portabila

Un alt lucru pe care utilizatorii trebuie sa il stie despre casele de marcat moderne este acela ca majoritatea au dimensiuni reduse, sunt portabile si pot fi folosite atat in domeniul comertului cu amanuntul, cat si in magazinele mai mari. Mai mult, dispozitivele pot fi mutate dintr-un loc in altul foarte usor, fara probleme!

Casa de marcat cu jurnal electronic | CaseDeMarcat.eu

casa de marcat cu jurnal electronic

Casele noi de marcat functioneaza si fara conexiune la Internet

Nu in ultimul rand, comerciantii trebuie sa aiba in vedere si faptul ca dispozitivele cu jurnal electronic pot functiona si atunci cand nu sunt conectate la Internet. Toate tranzactiile sunt inregistrate in sistem offline, urmand ca in momentul reconectarii la reteaua de Internet sa isi reia activitatea virtuala in parametri normali.

Cei interesati de achizitionarea unor case de marcat de calitate au la dispozitie posibilitatea de a le comanda de pe CaseDeMarcat.eu, indiferent de domeniul in care activeaza si indiferent de numarul de tranzactii realizat zilnic.