Indiferent de varsta, starea civila sau experienta in relatii, cartile pot fi o sursa importanta de inspiratie si de informatii pentru femeile care iubesc. De-a lungul vietii, orice femeie indragostita ar trebui sa citeasca cateva titluri de carti scrise parca pentru fiecare cititoare special.

Aceste carti pot fi cumparate dintr-un anticariat de carti online, pentru a se evita investitiile mari in volume noi, mai costisitoare.

Carti romantic pe care orice femeie indragostita le-ar putea citi cu drag

The Five Love Languages, de Gary Chapman

Este o carte care ofera o perspectiva noua si interesanta asupra felului in care oamenii comunica si exprima iubirea. Autorul argumenteaza ca fiecare om are un limbaj de iubire preferat, in plus, acesta ofera sfaturi si exercitii pentru ca fiecare citator sa poata descoperi limbajul propriu, pentru a-si imbunatati comunicarea si relatia cu partenerul.

Mating in Captivity, de Esther Perel

Aceasta carte exploreaza relatia dintre intimitate si pasiune intr-o relatie pe termen lung. Autorul abordeaza subiecte precum monogamia, angajamentul si aventurismul si ofera o perspectiva noua si provocatoare asupra modului in care flacara pasiunii se poate mentine vie in relatie.

The Art of Loving, de Erich Fromm

Este o carte clasica ce ofera o perspectiva profunda si filozofica asupra iubirii. Autorul argumenteaza ca iubirea este o arta pe care cei mai multi o pot invata si dezvolta. De asemenea, autorul ofera sfaturi practice pentru ca cititorii sai sa-si dezvolte abilitatea de a iubi si de a fi iubiti.

The Course of Love, de Alain de Botton

Cartea ofera o perspectiva umana si realista asupra vietii de cuplu. Autorul exploreaza viata cuplului de-a lungul timpului si abordeaza subiecte precum alegerea partenerului, problemele cotidiene ale vietii de cuplu si nevoia de conexiune si afectiune.

Anticariat de carti online | carti ieftine online | PrintreCarti.ro

Anticariat de carti online

Wild Feminine, de Tami Lynn Kent

O carte care exploreaza conexiunea dintre femininitate si sexualitate si ofera o perspectiva noua asupra modului in care oamenii pot sa exprime si sa dezvolte aceste aspecte. Autorul ofera sfaturi si exercitii practice pentru ca cititorii sai sa-si descopere si dezvolte femininitatea si sexualitatea. Asemenea cartilor mentionate anterior, si aceasta a lui Tami Lynn Kent poate fi gasita in categoria carti ieftine online, in anticariat.

Astfel de carti pe care PrintreCarti.ro le pune cu drag la dispozitia clientilor sai ofera o varietate de perspective si abordari asupra iubirii, intimitatii si relatiilor de cuplu.