S-ar putea sa va intrebati de ce continuati sa aveti mereu acelasi vis sau de ce visele par a fi atat de reale ca si cum ar trebui sa intelegeti un anumit mesaj din ele. Intr-adevar, visele chiar pot sa va spuna ceva. Acesta ar putea fi momentul in care sa apelati la carti despre interpretarea viselor!

Sigmund Freud si Carl Jung erau orientati catre ideea de interpretare a viselor si au scris multe materiale despre acest aspect. Cartile lor au avut si continua sa aiba un succes imens in randul celor interesati de psihologie si psihiatrie.

Cu toate acestea, subiectul interpretarii viselor a starnit interesul mai multor specialisti, asa ca iata cateva carti bune scrise despre vise, interpretarea viselor si alte aspecte legate de somn!

  1. Interpretarea viselor” – Sigmund Freud

  2. Dictionar al limbajului viselor” sau ”The ultimate dictionary of dream language” – Briceida Ryan

  3. What your dreams are telling you: unlocking solutions while you sleep” – Cindy McGill si Davind Sluka

  4. Inner work: using dreams and active imagination for personal growth” – Robert A. Johnson

  5. Dream alchemy: the ultimate guide to interpreting your dreams” – Jane Teresa Anderson

  6. Lucid dreaming: gateway to the ineer self” – Robert Waggoner

  7. How to interpret dreams. A practical guide” – Adams Media

Potrivit lui Sigmund Freud, in cartea sa, interpretarea viselor este drumul regal catre o cunoastere a activitatilor inconstiente ale mintii. Aceasta carte este un ghid care cuprinde tot de la teoria viselor, interpretarea viselor la studii de caz si multe altele. Pentru prima data, aceasta carte a fost publicata in 1899, fiind si prima carte a autorului. Pe paginile sale se exploreaza de ce visam si de ce visele au o importanta majora in vietile noastre.

Cumpar carti de orice fel | cumpar carti in Bucuresti | cumparcarti.ro

cumpar carti de orice fel

Aprofundand teoriile despre continutul viselor, limbajul special al acestora, visele ca implinire a dorintelor, semnificatia experientelor din copilarie si multe altele, toate aceste carti sunt adevarate nestemate si surse nesfarsite de inspiratie in ceea ce priveste cunoasterea viselor.

Cumpar carti in Bucuresti, iar daca aveti carti despre vise si nu va mai folosesc, le puteti vinde accesand cumparcarti.ro! In principiu, cumpar carti de orice fel, indiferent de subiect, insa cele despre vise sunt de mare interes in acest moment!