De cand am fost mici parintii ne-au repetat int-una: citeste! Cititul este cea mai buna modalitate de relaxare si totodata de evolutie a noastra ca oameni, iar cei care s-au deprins de mici cu aceasta pasiune, au numai de castigat in viata! Cand eram noi mici, nu aveam acces la atatea carti si devoram rapid tot ce gaseam in biblioteca parintilor, carora le multumim pentru ca au repetat intr-una: citeste!

Iti place sa citesti? Cauti carti de citit mereu la oferta dar ceea ce iti place este mereu la pret intreg? Ce ai zice daca gasesti cartile tale favorite in stare excelenta si la un pret mai mult decat accesibil? Este posibil! Nu mai trebuie sa vanezi mereu reducerile librariilor si sa pleci acasa doar cu cateva titluri reduse de ei – acum poti cumpara tot ce iti doresti din anticariate!

Carti de citit ieftine aproape de tine | printrecarti.ro

carti de citit

Anticariatele sunt magazine care au ca specific achizitionarea, colectionarea si revanzarea cartilor in beneficiul tuturor: cei care au prea multe, au dubluri sau nu mai au loc in biblioteca le pot vinde aici si reinvesti banii in ce doresc, iar cei care cumpara se bucura de preturi excelente si de carti in editie limitata sau care nu se mai gasesc in alta parte. Aici poti gasi manuscrise, carti vechi sau mai noi, ziare, albume de arta, carti de colectie si in functie de specific si alte obiecte de mobilier vechi sau picturi.

In ultima perioada, gasim si pe internet la o simpla cautare site-uri ale anticariatelor foarte bine structurate, de unde ne putem alege o multime de carti la pret mic. Pe site-ul www.printrecarti.ro gasesti mii de titluri din toate domeniile si reduceri periodice greu de refuzat! Poti sa te asezi confortabil in fata calculatorului si sa cauti dupa domenii, dupa autor sau dupa buget, iar daca nu gasesti exact titlul dorit, verifica a doua zi – poate a aparut! Ei actualizeaza mereu stocurile si au un rulaj foarte mare deoarece fac achizitii in cantitati foarte mari.

Ei cumpara si vand carti din toate domeniile: literatura, istorie, geografie, economie, medicina stiinte, spiritualitate, religie, romane politiste, SF – pe scurt cam tot ce iti doreste sufletul! Poti sa iti faci curat in biblioteca si sa le vinzi lor cartile pe care nu le mai citesti si sa iti iei altele noi in schimb! La peste 100 de volume vor veni sa le ridice de la domiciliu (daca locuiesti in Bucuresti sau imprejurimi) si plata se va face pe loc dupa evaluarea lor. Acestea nu trebuie sa fie rupte sau cu defecte mari, bine conservate mai ales cele vechi.

Daca vrei sa iei pulsul orasului si cauti un anticariat in Bucuresti din dorinta de a rasfoi si simti atingerea placuta a paginilor, sa pasesti intr-o lume plina de poveste si istorie, poti sa le faci o vizita direct la sediu! Va fi greu sa alegi doar cateva carti, asa ca inarmeaza-te cu rabdare si bucura-te de experienta!