Puteti avea un plan pentru saptamana ce urmeaza, pentru antrenamente, pentru bugetul familiei. Toate aceste planuri va ajuta sa profitati din plin de timpul si resursele de care dispuneti. Dar v-ati gandit vreodata sa intocmiti un plan de lectura ?

Ca orice plan, acesta va poate ajuta sa maximizati valoarea, bucuria si satisfactia pe care le puteti obtine prin lecturat. Un plan de lectura este exact ceea ce pare. Mai degraba decat sa cititi o carte la intamplare, puteti scrie o lista pentru a determina ce vreti sa cititi in functie de interesele pe care le aveti. Fie ca este vorba de titluri specifice sau de subiecte mai largi, un plan de lectura ghideaza cititul eficient, simplu si distractiv.

Un plan de lectura poate tine creierul intr-o forma optima o viata intreaga.

Educatia nu se incheie odata cu finalizarea studiilor, ci continua o viata intreaga. Cititul poate fi folosit nu numai pentru divertisment, ci si pentru a va sustine propria educatie, iar un plan de citire poate avea un impact semnificativ in acest sens.

De asemenea, un plan bun va poate mentine disciplinat in ceea ce priveste lectura. In niciun caz, lectura nu ar trebui sa fie plictisitoare, ci distractiva si placuta, iar un plan poate mentine acest nivel.

Dincolo de beneficiile la nivel de gestionare a timpului si a cunostintelor acumulate, un plan de lectura poate fi eficient si in ceea ce priveste gestionarea resurselor financiare. Cum? Intocmind o lista cu carti pe care doriti sa le cititi, veti sti exact pe ce sa dati banii si, mai mult, veti putea segmenta bugetul pentru carti asa cum va este la indemana pentru ca stiti exact ce sa cumparati si in ce prioada.

Cumpar carti in regim de anticariat – plata pe loc | www.anticariat-carti.com

cumpar carti in regim de anticariat

De cealalta parte, avand un plan de citire puteti vinde eficient cartile pe care le-ati citit deja si pe care nu intentionati sa le mai reluati. Exista cumparatori de carti vechi care abia asteapta o oferta de carti bune, profitati de acestia si folositi banii primiti la achizitia altor carti care se afla pe lista de lectura!

Oricand doriti sa aveti suficienti bani pentru carti noi, vindeti din cele vechi! Cumpar carti in regim de anticariat, iar mai multe despre acest tip de tranzactie puteti afla accesand www.anticariat-carti.com!