Unul din cele mai mari visuri ale oamenilor este sa aiba un zambet alb, curat, imaculat, stralucitor, iar medicii care lucreaza in clinica dentara din Bucuresti stiu ca acest lucru nu este greu de obtinut. Este nevoie doar de cateva sedinte pentru a insera fatetele dentare care, daca sunt bine intretinute, devin o mare realizare pentru pacienti.

Inovatiile in domeniul stomatologiei din ultimele decenii includ tehnici gratie carora se realizeaza in prezent tratamente stomatologice rapide, minim invazive, la un raport calitate-pret foarte bun, precum fatetele dentare.

Clinica dentara din Bucuresti in care zambetele perfecte devin realitate

In clinica dentara din Bucuresti Plaza Dent, visul unui zambet perfect, cu dintii imaculati si ideal aliniati devine realitate. Acest vis poate fi realizat de catre orice specialist al acestei clinici la cerinta pacientilor care decid sa opteze pentru fatete dentare. Fatetele dentare sunt extrem de benefice pentru sanatatea dintilor, dar si pentru aspectul lor.

Fatetele dentare pot fi cu preparatie sau fara preparatie. Cele fara preparatie presupun ca dintii naturali sa nu fie deloc retusati. Cele cu preparatie presupun ca dintii naturali sa fie foarte bine piliti, preparatia fiind de 0.5 – 0.7 mm. Specialistii Plazadent.ro vor lucra numai la nivel de smalt astfel evitandu-se afectarea intruziva a dintior proprii.

Clinica dentara din Bucuresti | Plazadent.ro

clinica dentara din Bucuresti

Fatetele se aplica pe dintii vitali. De multe ori, este nevoie ca pacientul sa poarte aparat dentar pentru alinierea dintilor. Specialistii explica faptul ca si atunci cand dintii sunt patati si nu se reuseste inlaturarea petelor prin nicio alta procedura, fatetele dentare sunt excelente. Fatetele se lipesc pe smalt si au o durata de viata de minim un deceniu, cu conditia sa fie realizate corect, sa fie igienizate si sa fie folosite in conditii normale.

Fatetele dentare reprezinta una din cele mai bune alegeri ale pacientilor care nu sunt multumiti de felul in care arata dintii lor, de felul in care zambesc si sunt priviti in societate atunci cand sustin un discurs sau cand apar in public. Fatetele dentare nu reprezinta chiar cea mai simpla alegere in ceea ce priveste estetica dentara, nu este nici cea mai putin costisitoare, dar este varianta preferata de artisti, de persoanele care lucreaza in mass-media si de alte personalitati importante.